кадър: .В протест с искане за справедливо наказание се включиха десетки

...
кадър: .В протест с искане за справедливо наказание се включиха десетки
Коментари Харесай

И тази вечер протест в самоковското село Ковачевци. Близки на убитото в петък 8-годишно дете поискаха справедлива присъда

кадър: .

В митинг с искане за заслужено наказване се включиха десетки поданици на селото. За малко те затвориха и пътя от Самоков за София, като се образуваха колони.

Към тях се причислиха и поданици на селото.
За тежкото закононарушение е арестувано 15-годишно момче. Повдигнато му е обвиняване за ликвидиране по изключително нечовечен метод, предаде .

След като родителите схващат, че детето им изчезнало и подават сигнал в полицията, 15-годишният юноша даже се включва в акцията по издирването. Затова околните на жертвата са безапелационни, че той би трябвало да понесе най-строго наказване.

" Не желая да излиза от там, той ми умъртви детенцето, по какъв начин ще пребивавам без него ", сподели майката на детето.

" Ще протестираме до момента в който няма доживотна присъда, тъй като той не заслужава след 20-30 години да излезе от пандиза ", добави бащата на убитото дете.

Семейството на момичето твърди, че няма информация за хода на следствието за разлика от роднините на обвинявания.

" Никаква информация нямам, от Министерство на вътрешните работи и нищо не ни споделиха ", сподели бащата на детето.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР